TVOJ DOSTOP - DELAVNICA: Pot k boljšemu življenju

Čestitke za ta pomemben korak, da ste si zagotovili dostop do delavnice! 👏👏

Če si po ogledu delavnice želiš narediti konkretne spremembe v svojem življenju, te vabim, da rezerviraš BREZPLAČEN coaching klic z mano.

Verjamem, da vam bo vsebina delavnice pomagala narediti želen preboj in napredek v vašem življenju!

Povezavo do te strani sem vam poslal tudi na vaš email naslov. 

Glavni poudarki delavnice (NE ZAMUDITE):

  • Življenje je minljivo. Nimamo popravnega izpita, da bi lahko poskusili še enkrat. Zato je tako pomembno, da sprejmemo odgovornost za kvaliteto svojega življenja in naredimo potrebne korake k sreči in zadovoljstvu.
  • Da bi ustvarili potrebno spremembo v lastnem življenju, moramo ostati odprti za novo znanje in razumevanje. Če ne živimo, kot bi si želeli, očitno še ne razumemo vsega, kar moramo.  
  • Vzorci, ki smo se jih naučili v otroštvu, še vedno vodijo naše življenje. Da bi lahko šli na naslednjo raven kvalitete našega življenja, moramo te vzorce danes ozavestiti ter spustiti tiste vzorce, ki nam ne služijo in vzpostaviti ter okrepiti tiste, ki nam služijo.
  • Naše vrednote nam kažejo pot do izpolnjujočega življenja. Moramo pa se vprašati, kako preživljamo naš vsakdan. Ali v skladu s tem, kar nam je pomembno (v skladu z našimi vrednotami) ali živimo v nekem avtomatizmu, kjer naš še vedno vodi naš nebogljen notranji otrok.

Pred ogledom posnetka preverite nekaj podrobnosti:

Želim vam obilico "aha" trenutkov!

Pot k boljšemu življenju - Delavnica

LV

Rezerviraj BREZPLAČEN coaching klic z mano. Življenje je lahko boljše!

Na klicu se bova lahko osredotočila na tvoje izzive in cilje, na kateri si želiš delati. Odkrila bova, kaj te drži nazaj in kako opustiti vse, kar ti več ne služi.

NEKAJ V RAZMISLEK:

  • Coaching po metodah, ki jih uporabljam jaz, je izredno učinkovit pri odpravljanju zakoreninjenih vzorcev, ki nam ne služijo za srečno življenje
  • Sam sem bil prejemnik takšnega coachinga in je imel izredno pozitiven vpliv na moje življenje. Še danes sem hvaležen za vse, kar mi je s pomočjo coachinga uspelo narediti.
  • Moje stranke so si s coachingom občutno spremenile življenje na boljše.
  • Kdaj, če ne danes boste začeli ustvarjati spremembe? 
  • Klic je popolnoma BREZPLAČEN, vzame vam le nekaj časa.

Kaj pravijo stranke?

“Sedaj znam sebe postaviti na prvo mesto brez občutka krivde.”

“Zdelo se mi je, da ne živim tako, kot bi lahko. Dnevi so minevali in v njih nisem našla nobenega večjega smisla. Želela sem odkriti svoj potencial in ga izkoristiti. Prizadevala sem si za srečnejše in mirnejše življenje. Zdaj se znam postaviti na prvo mesto brez občutka krivde in nenehno razmišljam o možnih izboljšavah v svojem življenju. Lan resnično posluša, z njim je enostavno delati in ne pritiska, da bi proces potekal hitreje ali na točno določen način.”

Špela

“Ko si želiš sprememb, je pomemben občutek, da je tam nekdo zate. In Lan ta občutek da.”

“Sem mnenja, da znam kar na široko razmišljat, ob klicih z Lanom pa sem ugotovila, da se da iti še dlje. Posebej všeč so mi bili napotki/usmeritve, kako si lahko sama pomagam med klici. Sodelovanje z Lanom priporočam, ker se izredno potrudi, je natančen in naredi vse in še več, da bo pomagal. Všeč mi je, ker išče različne načine kako pomagati npr. za isto stvar. To zahteva veliko od coacha. Je pomembno, da ne vztrajaš samo pri eni možni rešitvi. In tudi…ko si želiš sprememb, je pomemben občutek, da je tam nekdo zate. In Lan ta občutek da.”

Kara

2024-01-15 21_03_23-Women Happy Photos, Download The BEST Free Women Happy Stock Photos & HD Images

Veselim se najinega srečanja

Srečno!

Lan

Scroll to Top

Write down your name and email and we will set up the time for you right away

Let me build an email campaign for you, for free!

I would love to help you make a quick win. Today!

Lets spend an hour together and send a great email to your email list that will deepen the connection between you and your tribe AND MAKE YOU SOME MONEY!