BREZPLAČNA ONLINE DELAVNICA

Pot k boljšemu življenja

Brezplačen posnetek delavnice, ki ti bo pomagala narediti želene spremembe v tvojem življenju.

Najpomembnejši koraki za izboljšanje tvojega življenja:

Oglej si brezplačen posnetek, če si želiš:

In še veliko več...

Naredi nekaj zase DANES!

Pozdravljen/a! Moje ime je Lan in na tej delavnici bom tvoj vodnik skozi izjemno potovanje samopoznavanja.

Delil bom svojo osebno zgodbo iskanja zunanje potrditve in občutkov nezadostnosti skozi svoje življenje. Vedno sem verjel, da sta moja vrednosti in sreča odvisni od doseganja zunanjega uspeha in potrditve. Zato nisem imel druge poti kot nenehni trud in dokazovanje.

Ta način razmišljanja me je oddaljeval od lastnih želja, potreb in vrednot, saj sem se osredotočal le na prihodnost. Rekel sem si, da nekega dne pa bom tudi užival in poskrbel zase. Ampak ne še sedaj.

Ampak zasledovanje potrditve drugih je vplivalo na mojo telesno in duševno zdravje. Soočal sem se z glavoboli, težavami s prebavo in nespečnostjo. Zdravniki niso našli nobenega fizičnega vzroka. Ko sem posumil, da je lahko za vse to odgovorna “glava”, sem se lotil intenzivnega raziskovanja. To me je pripeljalo do odkritja različnih praks in tudi realizacij, ki so znatno izboljšale moje življenje. Skozi ta proces sem postopoma ugotovil, da so moji fizični simptomi neločljivo povezani z mojo miselnostjo, čustvi in splošnim počutjem.

V tej delavnici želim deliti svoje največje uvide tega obdobja.

Prepričan sem, da imajo ti principi, moč spremeniti tudi tvoje življenje na bolje.

Skozi delavnico boš odkril nove vpoglede v lastno življenje, ki ti bodo omogočili, da se osvobodiš preteklega jaz in postaneš oseba, katera si želiš postati in živeti življenje, ki si ga želiš živeti

Ta delavnica te bo opolnomočila, da začneš ali nadaljuješ svoje potovanje osebnostne rasti zato, da boš lahko zaživel najbolj bogato življenje, kot si ga lahko predstavljaš. 

Če malce priredim znan kitajski pregovor: Najboljši čas za spremembo svojega življenja na bolje je bil pred 20 leti. Drugi najboljši čas je zdaj.” 

Imamo namreč le eno življenje in ne bomo dobili druge priložnosti.

 

Sreča in zadovoljstvo, ne samo golo preživetje. PREPOZNAJ IN Spremeni nezavedne vzorce, ki ovirajo tvoj napredek

Mnenja udeležencev

Kaj te še čaka na delavnici?

Spoznali bomo več ključnih konceptov, ki ti bodo omogočili prevzeti nadzor nad svojim življenjem in počutjem

Minljivost: Raziskali bomo minljivost življenja in pomen proaktivnosti pri zasledovanju sreče in izpolnjenjega življenja. Povabil te bom, da se soočiš s svojimi strahovi, sprejmeš spremembe in čim bolje izkoristiš svoj omejeni čas na tem planetu.

Odprtost in učenje: Odprtost za novo znanje, razumevanje in perspektive je ključnega pomena za srečno življenje. Skozi zgodbe  bomo to boljše spoznali.

Odločitev in zavezanost: Odločitev za boljše življenje je bistvenega pomena. Do spremembe pride šele takrat, ko želja po spremembi prevlada nad željo ostati enak.

Usklajenost z osebnimi vrednotami: Zaradi zunanjih dejavnikov in obveznosti pogosto delujemo v nasprotju z lastnimi željami, potrebami ter celo vrednotami. Na delavnici boš postavil svoje življenje na pravo pot, saj boš spoznal, kaj ti je res pomembno.

Vpliv pogojevanja v otroštvu: Naša prepričanja in vedenjski vzorci so se izoblikovali v otroštvu, ko smo bili zelo dovzetni za zunanje vplive. Ti vplivi pa pogosto negativno vplivajo na naše življenje. Podvomili bomo o sporočilih, ki si jih ponotranjil(a), in zavestno preoblikovali vzorce, ki ti ne služijo več.

Z deljenjem moje osebne poti in spoznanj te želim opolnomočiti, da prevzameš nadzor nad svojim življenjem, premagaš omejujoča prepričanja in sprejmeš odločitve, ki so v skladu z tvojimi resničnimi željami in vrednotami. Želim, da se podaš na svojo pot osebne rasti ter si ustvariš izpolnjujoč in radosten obstoj.

To je cilj delavnice.

Pridruži se mi na tej vznemirljivi poti in si prenesi posnetek.

Vse dobro želim!

Lan

ŽIVLJENJE NAM LAHKO NUDI VEČ! ZAČRTAJ SVOJO POT DO veselja, SREČE in izpolnjenosti.

Dostop do BREZPLAČNEGA posnetka delavnice "Pot k boljšemu življenju"

Po prijavi boste prejeli e-poštno sporočilo s povezavo do delavnice.

Scroll to Top

Write down your name and email and we will set up the time for you right away

Let me build an email campaign for you, for free!

I would love to help you make a quick win. Today!

Lets spend an hour together and send a great email to your email list that will deepen the connection between you and your tribe AND MAKE YOU SOME MONEY!